Είναι δυνατόν; Η προσφάτως χωρισμένη ηθοποιός βρήκε κιόλας αντικαταστάτη;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι δυνατόν; Η προσφάτως χωρισμένη ηθοποιός βρήκε κιόλας αντικαταστάτη;

Σχεδόν το αποκλείουμε

Ένα διαζύγιο που περιμέναμε εδώ και δύο χρόνια σχεδόν, οριστικοποιήθηκε πριν από δύο εβδομάδες περίπου, αφού η ηθοποιός έπειτα από δέκα χρόνια γάμου (και δύο χωρισμένη) αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της και να ζητήσει διαζύγιο από τον πρώην σύζυγο της.

Στο μεταξύ τα δύο αυτά χρόνια παρεμβλήθηκαν αρκετές επανασυνδέσεις ή έστω προσπάθειες να τα βρουν (κυρίως για τα παιδιά τους), αλλά όλο αυτό στην καλύτερη θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις κάτι σαν το γεφύρι της Άρτας. Και αφού το διαζύγιο άρχισε να δρομολογείται και ο ηθοποιός έφυγε από το δώμα στο σπίτι όπου έμεναν όλοι μαζί, η star φαίνεται πως άρχισε ήδη να ψάχνει αντικαταστάτη και μάλλον τον βρήκε.

Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μήπως και καταφέρουν να ενώσουν ξανά την οικογένεια τους, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες θέλουν την ηθοποιό να φλερτάρει με έναν άλλο ωραίο και super sexy άντρα, ο οποίος όμως είναι παντρεμένος με γνωστή τραγουδίστρια.

duhamel

Όπως καταλαβαίνεις θεωρούμε απίθανο ο Josh Duhamel να απατά τη Fergie και γι’ αυτό δεν δίνουμε αξία στο δημοσίευμα αυτό. Επίσης οι δυο τους συνεργάζονται στο επερχόμενο δράμα Simon vs. The Homo Sapiens Agenda, οπότε είναι λογικό να παρεξηγήθηκαν οι πολλές ώρες και συναντήσεις που είναι μαζί.