Why so serious; Δες τη Χριστίνα Μπόμπα, χωρίς ίχνος make up και «μείνε»

Why so serious;  Δες τη Χριστίνα Μπόμπα, χωρίς ίχνος make up και «μείνε»

Υποκλινόμαστε!

Για τη Χριστίνα Μπόμπα ξέρεις πως έχουν τα πράγματα στα έχουμε ξαναπεί. Εδώ και δύο μήνες σχεδόν βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο πλάι στον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη και δεν χάνει λεπτό να μας δείχνει την καθημερινότητα της σε αυτό τον εξωτικό προορισμό. Ψέματα δεν θα πούμε τη ζηλεύουμε, αλλά ελπίζουμε οτι κάποια μέρα θα πάμε κι εμείς κι έτσι το ξεχνάμε για λίγο.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάμε να κοιτάμε τις φωτογραφίες της Χριστίνας στο Instagram, γιατί αυτό πολύ απλά είναι αδύνατον να γίνει. Η όμορρφη μελαχρινή σύντροφος τυ Σάκη Τανιμανίδη, κοινοποίησε στο προσωπικό της account στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία δεν έχει ίχνος μακιγιάζ.

Ε, τι να σχολιάσεις μετά από αυτό το θέαμα; Το πανέμορφο και φωτεινό πρόσωπο της ή την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της; Επίσης σε αυτή τη φωτογραφία διατήρησε ένα πολύ σοβαρό ύφος και ήταν σχεδόν αγνώριστη.

«When I put on my serious face», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της. Εμείς πάλι απλά υποκλιθήκαμε και συνεχίσαμε να κάνουμε scroll στην αρχική μας.