Ένα βήμα πριν το τέλος;Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται όλο & πιο κοντά στον χωρισμό μετά τους τσακωμούς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ένα βήμα πριν το τέλος;Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται όλο & πιο κοντά στον χωρισμό μετά τους τσακωμούς

Μα πόσο άτυχη πια;

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν τη star με τον φίλο της να έχουν χωρίσει μετά από 7 μήνες σχέσης και μετά από τόσα σχέδια περί γάμου και οικογένειας. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως εκείνος αποφάσισε να απομακρυνθεί καθώς η σταρ τον πίεζε πολύ στη σχέση τους.

Η αλήθεια είναι πως η δέσμευση δεν είναι και το αγαπημένο πράγμα των αντρών και αν τους πιέζεις συνεχώς με σχέδια για γάμους, παιδιά και οικογένεια τα πράγματα σκουραίνουν κάπως.

Μία τέτοια φάση περνάει και η Khloe Kardashian με τον Tristan Thompson, οι οποίοι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Hollywoodlife και με πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν πως το ζευγάρι βρίσκεται ένα βήμα πριν τον χωρισμό, αφού οι τσακωμοί τους το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί αρκετά.

Βέβαια, όπως αναφέρει η πηγή τα ξαναβρίσκουν πολύ γρήγορα, αλλά τα ξεσπάσματα έχουν αυξηθεί πολύ. Ο κυριότερος λόγος για τον οποίο μαλώνουν είναι το κοινό τους μέλλον και αυτό που τρελαίνει περισσότερο την Khloe είναι που ο Tristan δεν βλέπει τα πράγματα ακριβώς όπως η Khloe και δεν θέλει ακόμη παιδιά και οικογένεια.

Τι θα συμβεί άραγε με τη σχέση τους; Θα βρεθεί μία μέση λύση ή η σταρ θα μείνει και πάλι μόνη;