Χαρμόσυνα νέα για το Παλάτι; Ο πρίγκιπας Harry λίγο πριν κάνει πρόταση στην Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χαρμόσυνα νέα για το Παλάτι; Ο πρίγκιπας Harry λίγο πριν κάνει πρόταση στην Meghan Markle

Τι αναφέρουν τα νέα δημοσιεύματα;

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι ένα από τα ζευγάρια που όλος ο κόσμος -κι εμείς μαζί- παρακαλοθούμε με κομμένη την ανάσα. Είνα αυτό ακριβώς το ζευγάρι που ζηλεύεις να το βλέπεις και ας μην έχει τη φήμη του πριγκιπικού ζεύγους (Kate-William).

Πάντως όπως δείχνουν όλα το Παλάτι πολύ σύντομα θα πετάει από ευτυχία, αφού σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο πρίγκιπας Harry είναι μόλις ένα βήμα πριν κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Και μπορεί από την βασιλική οικογένεια να μην επιβεβαιώνεται αυτό, πηγές όμως που βρίσκονται πολύ κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν πως ο Harry θα κάνει την κομβική ερώτηση από στιγμή σε στιγμή.

Συγκεκριμένα, προβλέπουν πως ο 32χρονος γαλαζοαίματος θα φορέσει το δαχτυλίδι στην αγαπημένη του Meghan μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δεν ξέρουμε τι λέει το ζευγάρι για όλα αυτά, αλλά μετά και την πρώτη επίσημη εμφάνιση τους σε κοινωνική εκδήλωση (στον αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα) τα περιμένουμε όλα και τα περιμένουμε με αγωνία, γιατί πολύ μας αρέσουν οι δυο τους μαζί.