Η απάντηση της Λάουρα Νάργες για τη σχέση της

Η απάντηση της Λάουρα Νάργες για τη σχέση της

Δες το αινιγματικό μήνυμα στη φωτογραφία της

Η Λάουρα Νάργες εδώ και λίγες ημέρες έχει επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση της από το Survivor και έχουμε ακούσει ήδη τι είχε να μας πει όλους αυτούς τους μήνες που έμεινε στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Μπορεί εμείς εδώ στο Queen να την προορίζαμε για νικήτρια, γιατι η στρατηγική που ακολουθούσε ήταν μακράν η καλύτερη στο παιχνίδι, όμως ο υπόλοιπος κόσμος δεν είχε την ίδια άποψη μαζί μας, με τη Λαουρίτα να μην συγκεντρώνει ένα ικανοποιητικό ποσοστό ψήφων που θα της εξασφάλιζε την παραμονή.

Στο μεταξύ όλο αυτό το διάστημα ακούστηκαν και αρκετά πράγματα για τη σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο, αφού ούτε στο έπαθλο της επικοινωνίας είχε μήνυμα του, ούτε στο αεροδρόμιο την υποδέχτηκε. Η 26χρονη παρουσιάστρια όμως, με μία φωτογραφία της στο Instagram account της πριν από μερικές ώρες έδωσε τέλος σε όλες τις φήμες.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται η ίδια να κάνει taekwondo (σου θυμίζουμε, πως ο σύντροφος της είναι χρυσός ολυμπιονίκης) και μάλιστα το αινιγματικό της μήνυμα στη λεζάντα της ήταν η απάντηση στις φήμες περί χωρισμού.

«Αν θέλεις να φτάσεις στο βουνό, βάλε στόχο τον ουρανό», έγραφε ενώ είχε και τα αρχικά «Μ.Μ» δίπλα στην πρόταση της, που σημαίνει ότι αυτά είναι λόγια του καλού της.

https://www.instagram.com/p/