Αυτό ήταν; Μετά από ένα χρόνο σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό ήταν; Μετά από ένα χρόνο σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα οι χωρισμοί έχουν την τιμητική τους στο Hollywood και συνεχώς μαθαίνουμε για το ένα ζευγάρι πίσω από το άλλο. Τις περισσότερες φορές η απόφαση είναι κοινή, όμως υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις που τα ζευγάρια δεν τα πάνε και πολύ καλά μεταξύ τους και καταλήγουν σε άσχημους χωρισμούς.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι στο οποίο αναφερόμαστε αυτή τη φορά, είναι από αυτά που χώρισε φιλικά και ακόμη διατηρεί καλές σχέσεις. Ευτυχώς δεν είχαν προλάβει να αποκτήσουν παιδάκια, οπότε αυτό είναι το θετικό κομμάτι του χωρισμού.

Η Amy Schumer και ο Ben Hanisch, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αμερικανικού περιοδικού People, αποφάσισε έπειτα από σχεδόν ενάμιση χρόνο να χωρίσει και να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους στη ζωή. Η 35χρονη ηθοποιός και ο σύντροφος της άρχισαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο του 2016 με τους δυο τους να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στα βραβεία Golden Globes της ίδιας χρονιάς.

ct amy schumer boyfriend ben hanisch 20160815

Ίσως ένας από τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό να είναι και τα 5 χρόνια που τους χωρίζουν (35 αυτή, 30 εκείνος), όμως μέχρι στιγμής ο κανόνας αυτός του Hollywood δείχνει να πηγαίνει καλά και τα ζευγάρια να μην πτοούνται από την εκάστοτε διαφορά τους. Εδώ δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο ακριβής λόγος, σημασία όμως έχει πως έχουν παραμείνει δύο πολύ καλοί φίλοι.