Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου μόλις ανέβασε στο Instagram τις πρώτες της φωτό, μετά την αποχώρηση

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου μόλις ανέβασε στο Instagram τις πρώτες της φωτό, μετά την αποχώρηση

Το συγκινητικό μήνυμα στους fan της

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου ήταν η παίκτρια των Μαχητών που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το Survivor. Η «μικρή» Ελισάβετ, όπως την φώναζαν μπορεί να ξεκίνησε λίγο αδύναμα στο παιχνίδι με τον Ορέστη Τσάνγκ να την ψηφίζει συνεχώς προς αποχώρηση, κάθε που κέρδιζε ατομική ασυλία, όμως η 24χρονη διέψευσε τους πάντες.

Το τελευταίο διάστημα, είχε ανεβάσει στροφές αποτελώντας σημαντικό κομμάτι της ομάδας των Μαχητών, όμως την κρίσιμη στιγμή της αποχώρησης ο κόσμος δεν τη στήριξε όσο θα έπρεπε, προκειμένου να παραμείνει στο Survivor.

Λίγες μόλις ημέρες από την αποχώρηση της η Ελισάβετ κοινοποίησε τις πρώτες της φωτογραφίες από τον Άγιο Δομίνικο, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξη και τους νέους fan της για την αγάπη που της έδωσαν.

«Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω την μέρα μου χωρίς να σας πω πρώτα ένα μεγάλο Ευχαριστώ!
Σας Ευχαριστώ και τους 53χιλ νέους μου φίλους για την αγάπη και την στήριξη σας ,όχι μόνο μέσα στο παιχνίδι αλλά και μετά τν αποχώρηση μου!
P.S: Τα μηνύματα σας είναι όλα υπέροχα ?! Σας στέλνω την αγάπη μου στον καθένα ξεχωριστά ❤», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες της.