Το ταλέντο της Kate Middleton που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα αποκαλύφθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το ταλέντο της Kate Middleton που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα αποκαλύφθηκε

Τι μας έκρυβε η Δούκισσα του Cambridge;

Η Kate Middleton δεν είναι μία γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Ή μάλλον είναι ακριβώς αυτό, μία γυναίκα όπως όλες οι υπόλοιπες με πολλά κρυμμένα χαρίσματα που δεν μας αποκάλυπτε τόσο καιρό. Πρόσφατα μάθαμε για το ταλέντο της στη φωτογραφία, όταν η ίδια φωτογράφησε την κόρη της Charlotte για τα 2α γενέθλια της.

Τώρα και μόλις λίγες ημέρες μετά τον γάμο της αδερφής της, Pippa Middleton με τον James Matthews, μαθαίνουμε πως η Kate έχει απίστευτο ταλέντο και στη ζωγραφική. Και φυσικά αυτό αποκαλύφθηκε το προηγούμενο Σάββατο στον γάμο. Είχαμε διαβάσει στο παρελθόν, πως στο πανεπιστήμιο η σύζυγος του πρίγκιπα William είχε παρακολουθήσει μαθήματα ιστορίας της τέχνης, αλλά δεν ξέραμε για το έμφυτο ταλέντο της στη ζωγραφική.

GettyImages 685749246

Αυτό λοιπόν, αποκαλύφθηκε την ημέρα του γάμου της Pippa Middleton, αφού στα προσκλητήρια που δόθηκαν στους καλεσμένους, η μικρογραφία της εκκλησίας του Αγίου Μάρκου στο Englefield (όπου και έγινε το μυστήριο) ήταν ζωγραφισμένη από το χέρι της Kate.

1191946 yfgy

Στο ταλέντο της μάλιστα αναφέρθηκε στην ομιλία του και ο σύζυγος της αδερφής της, James Matthews, ενώ και ο κουμπάρος του ζευγαριού Nick Wynne-Jones ανέφερε: «πραγματικά πανέμορφο, πολύ κομψό κομμάτι».