Λίγες ημέρες πριν γεννήσει, η Beyonce κάνει μία από τις πιο στυλάτες εμφανίσεις της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγες ημέρες πριν γεννήσει, η Beyonce κάνει μία από τις πιο στυλάτες εμφανίσεις της

Η κοιλίτσα της είναι έτοιμη να εκραγεί

Πριν από μία εβδομάδα περίπου η Beyonce πραγματοποίησε το baby shower των διδύμων της, τα οποία σε λίγες ημέρες θα τα κρατάει στην αγκαλιά της. Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς είναι προγραμματισμένο το ραντεβού της με τον γιατρό, όμως το σίγουρο είναι πως η γέννηση των μωρών της θα κάνει τόσο «θόρυβο» όσο και ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, Tina Knowles, η οποία μίλησε στο Entertainment Tonight λίγες μόλις ημέρες μετά το πάρτι δήλωσε πως η ίδια νιώθει απίστευτα ευλογημένη και πως η Beyonce ανυπομονεί να δει τα προσωπάκια των μωρών της. Μα είναι δυνατόν να μην έχεις αγωνία όταν βιώνεις το γεγονός της μητρότητας;

Στην τελευταία της εμφάνιση η Beyonce έδειχνε πολύ όμορφη και η κοιλίτσα της υπερβολικά φουσκωμένη, σε σημείο που νόμιζες πως θα εκραγεί. Η 35χρονη star φορούσε ένα μίνι μαύρο φόρεμα, σχετικά αέρινο και στις φωτογραφίες πόζαρε δείχνοντας δύο από τα δάχτυλα της (σαν το σήμα της νίκης) ξεκάθαρη υπενθύμιση για τα διδυμάκια που θα γνωρίσουμε σύντομα.

40D750B700000578 0 Twice as nice Beyonce showed off her belly in a new photo set po m 31 1495846910868

Και παρά το γεγονός πως ούτε η ίδια τελικά ξέρει ποιο είναι το φύλο τους νιώθει ευτυχισμένη και γεμάτη αγωνία για την γνωριμία τους. Η σταρ συνδύσασε το φόρεμα με ένα σακάκι κι ένα ζευγάρι παπούτσια σε ασημί απόχρωση με πολλά στρας, κάνοντας το όλο σύνολο της να δείχνει υπέροχο. Αναμενόμενο, αν σκεφτείς πως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη της ήταν η πιο καλοντυμένη και στυλάτη εγκυούλα.

40D750A300000578 0 Even in the last leg of her pregnancy the Formation hitmaker was a 24 1495846755142