Ο γάμος ακυρώνεται; Τι συμβαίνει με τον πρίγκιπα Harry & την Meghan Markle;

Ερμιόνη Σαρρή
Ο γάμος ακυρώνεται; Τι συμβαίνει με τον πρίγκιπα Harry & την Meghan Markle;

Η Pippa Middleton παντρεύτηκε και όλοι πλέον εκτός και εντός Παλατιού περιμένουν πώς και πώς το γάμο του πρίγκιπα Harry. Φήμες θέλουν ήδη την βασίλισσα Ελισάβετ να του έχει δώσει την άδειά της για αυτή τη σχέση και το ζευγάρι να οδηγείται προς γάμου κοινωνία. Η Meghan Markle, όμως, σύμφωνα με το τελευταίο δημοσίευμα του radaronline πρέπει να πάτησε το pause σε όλα αυτά, ίσως και το stop.

Η ηθοποιός ήταν λίγα βήματα πριν ανακοινώσει και επίσημα πλέον τη σχέση της με τον πρίγκιπα Harry, όταν ξαφνικά άρχισε να προβληματίζεται για το μέλλον της και κυρίως για τα επαγγελματικά της. Γνωρίζει πως μετά το γάμο αυτόν δεν υπάρχει επιστροφή και αυτή την στιγμή διανύει μία πολύ ανθηρή περίοδο στην υποκριτική. Προσπαθεί από πολύ νεαρή ηλικία να πετύχει σε αυτό το χώρο και τώρα δείχνει προβληματισμένη. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει οδηγηθεί ακόμα σε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Λες να μας την «σκάσει»;

400509F200000578 4480130 image a 54 1494093025159

Κατά τη γνώμη μας, θεωρούμε πως ίσως έχει πάθει ένα μικρό σοκ από όλη αυτή την προβολή που έχει πάρει ο γάμος της Pippa Middleton και μάλλον έχει τρομάξει. Λογικό!