Η συλλεκτική φωτογραφία της Victoria Beckham που θα λατρέψεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η συλλεκτική φωτογραφία της Victoria Beckham που θα λατρέψεις

Δες τι κοινοποίησε στο Instagram account της

Αν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τη Victoria Beckham με λίγα λόγια σίγουρα δεν θαλέγαμε πως είναι ο πιο εύκολος ή συμπαθητικός άνθρωπος στον πλανήτη γη. Είχε και έχει μια ιδιαιτερότητα επάνω της που την έκαναν πάντα να δείχνει απίστευτα αντιπαθητική. Βέβαια αυτό ίσως να μην αποτελεί και τεράστιο πρόβλημα, δεν είναι απαραίτητο άλλωστε να σε συμπαθούν και να αρέσεις σε όλους.

Μαζί με όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς όμως ερχόντουσαν συνήθως και κατηγορίες για τον τρόπο που μεγαλώνει τα παιδιά της και την ανατροφή που έχουν. Θα μας πεις όμως πως και πάλι δεν πέφτει λόγος σε τρίτους για το πως εσύ ή η χ-ψ Victoria θα μεγαλώσει τα δικά της παιδιά.

Υπάρχουν όμως και οι φορές που παρά την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργήσει η star κάνει κάτι και ως δια μαγείας ξεχνάς τα πάντα. Αυτή τη φορά μία από τις πιο τρυφερές της φωτογραφίες με τη μικρή Harper έκανε το γύρο του διαδικτύου και συγκέντρωσε πλήθος σχολίων και like.

Η 43χρονη επιχειρηματίας και μητέρα τεσσάρων παιδιών ανέβασε στο προσωπικό της account στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη της η οποία φαινόταν να κοιμάται στην αγκαλιά της, με τη star να γράφει στη λεζάντα: «Το μικρό λιονταράκι της μαμάς».

https://www.instagram.com/p/

Και ψέματα δεν θα σου πούμε, είναι πραγματικά μία πολύ όμορφη και γλυκιά φωτογραφία, που κοιτάζοντας την λίγο έλειψε να τη συμπαθήσουμε τη Victoria.