Η επιθυμία της reality star να αποκτήσει παιδί, την ωθεί στις πιο περίεργες και παράλογες κινήσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η επιθυμία της reality star να αποκτήσει παιδί, την ωθεί στις πιο περίεργες και παράλογες κινήσεις

Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν υπάρχει χωρισμός στο προσκήνιο

Η εν λόγω star είχε και αυτή τα προβληματάκια της στις σχέσεις της. Δεν μπορούσε να κρατήσει μία σταθερή σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ πρόσφατα βγήκε και το πολυπόθητο διαζύγιο της με τον πρώην NBAer σύζυγο της. Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο όμως φαίνεται πως έχει βρει τον άντρα της ζωής της και όπως όλα δείχνουν το πάνε και πολύ σοβαρά.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ήθελαν τη σταρ και τον νεαρό σύντροφο της να χωρίζουν, λόγω υπερβολικής πίεσης για γάμους και παιδιά, όμως όπως αποδείχθηκε όχι μόνο δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, αντιθέτως το ζευγάρι σκέφτεται την οικογένεια. Η Khloe Kardashian είναι τρελά ερωτευμένη με τον Tristan Thompson και η επιθυμια της να αποκτήσει παιδί την ωθεί στις πιο περίεργες κινήσεις.

Η reality star θέλει πολύ να κάνει ένα παιδάκι με τον αγαπημένο της, κάτι που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να τον βρίσκει αδιάφορο –ειδάλλως θα είχαν χωρίσει-, αλλά επιπλέον θέλει και να υιοθετήσει την κόρη του αδερφού της Rob, Dream Kardashian. Εντάξει αυτό ίσως και να είναι μία τραβηγμένη κίνηση,αλλά η επιθυμία της να γίνει μητέρα, την κάνει να θέλει να αποκτήσει τα παιδιά όλου του κόσμου.

Αυτό ίσως να τρομάζει κάπως τον Tristan, όμως είναι πολύ ερωτευμένος με την Khloe και το τελευταίο που σκέφτεται είναι ο χωρισμός. Μην ξεχνάς επίσης πως ο νεαρός μπασκετμπολίστας έχει ήδη έναν γιο από την πρώην σύντροφο του και βλέποντας τον η Khloe να είναι τόσο στοργικός μαζί του, τόσο πιο πολύ σιγουρεύεται πως είναι ο τέλειος πατέρας.

Μένει να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια λοιπόν.