Η απόφαση του πρίγκιπα William και της Kate για την οικογένεια τους θα κάνει έξω φρενών την Ελισάβετ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απόφαση του πρίγκιπα William και της Kate για την οικογένεια τους θα κάνει έξω φρενών την Ελισάβετ

Κάποια βγάζει ήδη καπνούς...

Μία απόφαση που έχει πάρει ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton φαίνεται πως θα ταράξει την βασίλισσα Ελισάβετ υπέρ του δέοντος και ίσως για πρώτη φορά τη δούμε να τιμωρεί τον εγγονό της.

Το πριγκιπικό ζεύγος σκέφτεται να μετακομίσει από το Kensington Palace και αυτό γιατί ο William δεν θέλει τα παιδιά του –πρίγκιπας George και πριγκίπισσα Charlotte- να μεγαλώσουν πίσω από τους τοίχους του παλατιού. Αντ’ αυτού θέλει τα παιδιά του να ζήσουν μια ζωή έξω από το προσκήνιο και όσο το δυνατόν πιο μακριά από τους παπαράτσι.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη του στο Βρετανικό GQ, ο πρίγκιπας William είπε πως το πιο σημαντικό πράγμα γι’ αυτόν είναι να ξέρει πως ο George και η Charlotte θα μεγαλώσουν σε έναν χαρούμενο, σταθερό και ασφαλές κόσμο. Με άλλα λόγια, δεν θέλει τα παιδιά του να βιώσουν την ίδια βασιλική φασαρία που είχε και ο ίδιος ενώ μεγάλωνε πίσω από κλειστές πόρτες.

Και ενώ το ζευγάρι δεν έχει μετακομίσει πλήρως ακόμη στο παλάτι του Kensington, σκέφτονται ήδη την επόμενη κίνηση τους. Προφανώς, το Λονδίνο είναι το τελευταίο μέρος που ο William θα ήθελε να είναι μαζί με την Kate και τα παιδιά τους. Φυσικά, εάν ο William και η Kate καταλήξουν να φύγουν από το παλάτι του Kensington, οι βασιλικοί παρατηρητές δεν θα εκπλαγούν. Τους πήρε αρκετό χρόνο για να επιστρέψουν στο Λονδίνο αφού πέρασαν τα τελευταία χρόνια στο Anmer Hall. Ο πρίγκιπας William δεν έχει κρύψει ποτέ πως δεν θέλει τα παιδιά του να έχουν την ίδια παιδική ηλικία που είχε και ο ίδιος με τον αδερφό του ενώ μεγάλωναν.

Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να δούμε τι θα συμβεί τελικά και πως θα το αντιμετωπίσει η Ελισάβετ.