Οι φόβοι της Meghan Markle και οι εσπευσμένες κινήσεις του πρίγκιπα Harry για το γάμο τους

Ερμιόνη Σαρρή
Οι φόβοι της Meghan Markle και οι εσπευσμένες κινήσεις του πρίγκιπα Harry για το γάμο τους

Πριν από μερικές ημέρες σου είχαμε αναφέρει πως η Meghan Markle είχε ξεκινήσει να έχει μερικές αναστολές σχετικά με το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry. Ίσως ο γάμος της Pippa Middleton και η όλη διάσταση που πήρε από τα ΜΜΕ να την «τρόμαξαν» αρκετά. Και αυτό ακριβώς είναι που φοβάται ο πρίγκιπας Harry. Τη γυναίκα αυτή τη θέλει και το έχει αποδείξει περίτρανα.

Ο ίδιος αν και σχεδίαζε να της κάνει επίσημη πρόταση γάμου γύρω στον Οκτώβριο, φαίνεται πως θέλει να επιταχύνει τις διαδικασίες για να μην προλάβει η βασιλική οικογένεια και «τρομοκρατήσει» την ηθοποιό. Παρόμοια γεγονότα, όπως αυτό του γάμου της Pippa, μπορεί να την κάνουν να αισθανθεί άβολα και να αναθεωρήσει μερικά πράγματα.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Star, ο πρίγκιπας Harry σκέφτεται πολύ σοβαρά να τη ζητήσει σε γάμο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Αφρική. Ο τόπος αυτός έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο, καθώς εκεί «φυγαδεύτηκαν» μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Diana. Ο πατέρας τους είχε φροντίσει να απομακρυνθούν για αρκετές ημέρες από την Βρετανία και όλα αυτά που ακούγονταν μετά το θάνατό της.

Ο πρίγκιπας Harry έχει καταλάβει πλέον πως αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.