Είναι αυτή η πιο απρόσμενη επανασύνδεση της χρονιάς;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτή η πιο απρόσμενη επανασύνδεση της χρονιάς;

Το διάσημο ζευγάρι και πάλι μαζί

Ένας χρόνος και λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε πως αποφάσισε να χωρίσει έπειτα από έξι χρόνια σχέσης. «Μετά από σχεδόν έξι υπέροχα χρόνια αγάπης μαζί, αποφασίσαμε να χωρίσουμε».

«Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη απόφαση και για τους δύο, αλλά συνειδητοποιήσαμε περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο, πως είμαστε καλύτερα σαν φίλοι. Πάντα θα στηρίζει και θα υποστηρίζει ο ένας τον άλλον. Σας ευχαριστούμε όλους για την ευγένεια και τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια», ήταν οι δηλώσεις του ζευγαριού στις 4 Ιουνίου που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Και τώρα ένα χρόνο μετά μάλλον έχουμε την πιο απρόσμενη επανασύνδεση της χρονιάς. Η Demi Lovato και o Wilmer Valderrama απαθανατίστηκαν μαζί σε μία σέλφι φωτογραφία που κοινοποίησε στα instaStories της η 24χρονη τραγουδίστρια. Δυστυχώς όμως η επνασύνδεση έγινε μόνο για την φωτογραφία. Το –πρώην- ζευγάρι συναντήθηκε σε σπίτι φίλων και πόζαρε για μία φιλική φωτογραφία, αφήνοντας μας μία γλυκόπικρη γεύση.

rs 634x1024 170611085004 634 demi lovato wilmer valderrama 061017

«Οι καλύτεροι φίλοι ό,τι και να συμβεί», έγραφε στη φωτογραφία η Demi Lovato όσο στεκόταν δίπλα του με ένα τεράστιο χαμόγελο.