Η Rihanna έχει νέο σύντροφο και δεν πάει ο νους σου ποιος είναι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Rihanna έχει νέο σύντροφο και δεν πάει ο νους σου ποιος είναι

Και κάπως έτσι αναζωπυρώνονται και πάλι οι φήμες περί εγκυμοσύνης

Η Rihanna το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης με κάποια παραπανίσια κιλά, τα οποία δεν έχουν περάσει και απαρατήρητα από τους απανταχού σχολιαστές εκεί έξω. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που ισχυρίστηκαν πως η σταρ είναι έγκυος.

Φυσικά η ίδια δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο και φρόντισε να δώσει την απάντηση της σε αυτούς που την αποκάλεσαν «χοντρή». Τώρα λίγες ημέρες μετά από αυτή της την εμφάνιση κυκλοφορούν νέες φήμες ή μάλλον αφήνουν υπόνοιες πως η τραγουδίστρια έχει νέα σχέση και μάλιστα με γνωστό μπασκετμπολίστα. Ο λόγος για τον Kevin Durant με τον οποίο πριν από λίγες ημέρες αναφέρθηκε πως έχει κόντρα, μετά το πρώτο παιχνίδι των τελικών του NBA μεταξύ των Warriors και των Cavaliers.

Οι εικασίες σχετικά με τη διαμάχη τους ξεκίνησαν όταν η Rihanna καθόταν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού στους τελικούς, όταν ο Kevin την αγριοκοίταξε επειδή εκείνη πανηγύρισε για τον LeBron. Μάλιστα, φώναξε «Brick!», ενώ εκτελούσε ελεύθερη βολή. Ωστόσο, η φωνή στο βίντεο δεν έχει επιβεβαιωθεί πως ήταν δική της. «Δεν το θυμάμαι καν αυτό», δήλωσε ο Kevin στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι. «Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό». Προφανώς σε αυτόν τον αγώνα ήταν όλα μια παρεξήγηση.

Μετά το τέλος όμως των αναμετρήσεων και αφού ο Kevin Durant αναδείχθηκε νικητής μαζί με τους Warriors, η Rihanna φρόντισε να στείλει τα συγχαρητήρια της μέσω ενός χιουμοριστικού βίντεο στο Instagram account της. Σε αυτό το βίντεο είναι η σκηνή από το Lion King, όπου ο Mufasa πεθαίνει. Με το πρόσωπο του LeBron James στον Mufasa, το δικό της στου Simba και του Kevin Durant στον Scar, έκανε αναπαράσταση την εκθρόνιση του Βασιλιά LeBron, δίνοντας τα συγχαρητήρια της στον Durant.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων ο μπασκετμπολίστας ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως κόντρα και πως αγαπάει πολύ τη RiRi. Μήπως αυτή η -όποια- κόντρα μετατράπηκε σε ένα φλογερό πάθος; Θα μάθουμε σύντομα!