Αυτό και αν είναι σοκ! Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε πως σταματάει την ηθοποιία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό και αν είναι σοκ! Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε πως σταματάει την ηθοποιία

Πραγματικά μας σόκαρε...

Υπάρχουν φορές που το Hollywood μας χαρίζει πολύ όμορφες ειδήσεις όπως ο γάμος της Miranda Kerr ή γέννηση των διδύμων Alamuddin-Clooney, υπάρχουν όμως και αυτές οι φορές που η άλλη πλευρά του Ατλαντικού μας σοκάρει με αυτα που κυκλοφορούν. Ένα τέτοιο συναίσθημα νιώσαμε και σήμερα που μάθαμε πως η διάσημη ηθοποιός σκέφτεται πολύ σοβαρά να σταματήσει την υποκριτική και να συμμετέχει σε ταινίες.

Η star που έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 40 ταινίες κι έχει πάρει κι ένα βραβείο Oscar παραδέχτηκε πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να παρατήσει την ηθοποιία και να ασχοληθεί με την προσωπική της επιχείρηση, το Company Goop. Όπως χαρακτηριστικά εξομολογήθηκε δεν είναι σίγουρη για το αν θέλει να συνεχίσει σε αυτό το επάγγελμα και πως δεν υπάρχει και κανένας ρόλος για εκείνη στον ορίζοντα.

Σε συνέντευξη της στο Extra ηGwyneth Paltrow δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι πολύ σίγουρη αν θέλω να συνεχίσω την ενεργό δράση, αλλά λατρεύω να διευθύνω την επιχείρηση μου». Η 44χρονη ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών (η 12χρονη Apple και ο 11χρονος Moses) ομολογουμένως μας σόκαρε με αυτή της την απόφαση και πραγματικά αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που συνέβη και την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση.

2 1383142522 gwyneth paltrow 3 red december 2013 issue cover star max abadian square