Η αποκάλυψη της Victoria Beckham για τον γάμο της δεν ήταν σίγουρα αυτή που περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη της Victoria Beckham για τον γάμο της δεν ήταν σίγουρα αυτή που περίμενες

Κάπως έτσι «έκλεισε» πολλά στόματα

Η Victoria Beckham όπως ήδη ξέρεις και όπως έχουμε πει και αρκετές φορές δεν είναι και από τα πιο συμπαθητικά άτομα σε αυτόν τον πλανήτη. Έχει μονίμως κατεβασμένα μούτρα και σου δίνει την αίσθηση πως είναι τρομερά σνομπ και κάπως δυστυχισμένη και μίζερη. Αυτό φυσικά είναι κάτι που θα μπορούσε να έχει τεράτιο αντίκτυπο στο γάμο της και να περνάει μία κρίση, η οποία αναμφίβολα θα τον οδηγούσε στον χωρισμό.

Ωστόσο η Victoria μας εξέπληξε για μία ακόμη φορά, όταν σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Vogue της Ολλανδίας μίλησε τόσο για την ίδια, όσο και για τον γάμο της και οι δηλώσεις της δεν ήταν πραγματικά αυτές που περίμενες να ακούσεις. Η σχεδιάστρια μόδας και πρώην τραγουδίστρια είναι παντρεμένη με τον David Beckham εδώ και δύο δεκαετίες περίπου και σύμφωνα με τα λεγόμενα της περνάνε πολύ όμορφα μαζί.

4171DDBF00000578 0 image a 124 1497536620351

Η 43χρονη μάλιστα αστειεύτηκε λέγοντας: «Αν ήμουν πραγματικά στη ζωή μου, τόσο μίζερη και δυστυχισμένη, όσο δείχνω σε μερικές παπαρατσικές φωτογραφίες, τα παιδιά μου δεν θα ήταν ευτυχισμένα και χαρούμενα και εγώ σίγουρα δεν θα ήμουν ακόμη παντρεμένη». Η σταρ αναφέρθηκε επίσης και στο πως περνάει την ημέρα της κάνοντας γυμναστική, αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που αξίζει να σχολιαστεί τόσο, όσο αυτή της η hot δήλωση.

4171DDC500000578 4607762 image a 127 1497538132274

Τουλάχιστον κατάλαβε πως δεν δείχνει και το πιο ενθουσιώδες άτομο όταν την απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός. Κάτι είναι και αυτό.