Εγκρίνουμε! Είναι αυτός ο νέος σύντροφος της Dakota Johnson;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εγκρίνουμε! Είναι αυτός ο νέος σύντροφος της Dakota Johnson;

Τα τρυφερά ενσταντανέ μιλούν από μόνα τους

Η Dakota Johnson είναι μία από τις αγαπημένες πλέον ηθοποιούς και αν και έχουν περάσει μόνο τέσσερις μήνες από την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους της ταινίας Fifty Shades of Grey, ανυπομονούμε ήδη για την «Απελευθέρωση», όπως είναι ο τίτλος της τρίτης ταινίας (ή αλλιώς Freedom).

H νεαρή ηθοποιός είναι single εδώ και ένα χρόνο περίπου όταν και χώρισε από τον επί δύο χρόνια φίλο της Matthew Hitt και αν και θα θέλαμε πολύ να είναι ζευγάρι και στη ζωή με τον Jamie Dornan (κρίμα που είναι παντρεμένος γιατί φαίνονται πολύ ταιριαστοί) η Dakota φαίνεται πως είναι και πάλι ερωτευμένη.

Πριν από δύο ημέρες ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στους δρόμους της Νέας Υόρκης να μιλά από πολύ κοντινή απόσταση και στη συνέχεια να αγκαλιάζει έναν άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων. Οι δυο τους φάνηκαν να είναι πολύ διαχυτικοί και φυσικά δεν είναι λίγοι αυτοί που υπέθεσαν πως είναι ο νέος της αγαπημένος.

Λίγο αργότερα μάθαμε πως επρόκειτο για τον Darius Marder, τον σκηνοθέτη της ταινίας «The sound of metal», όπου πρωταγωνιστεί και η ίδια η Dakota. Αν οι φήμες πάντως είναι αληθινές εμείς εγκρίνουμε!