Breaking news: Το φύλο των διδύμων της Beyonce μόλις αποκαλύφθηκε

Breaking news: Το φύλο των διδύμων της Beyonce μόλις αποκαλύφθηκε

Και θα εκπλαγείς σίγουρα

Τη σημερινή μέρα, στην οποία τιμούμε τη γιορτή του πατέρα ο Jay Z θα τη θυμάται για πάντα, αφού η Beyonce έφερε στον κόσμο τα διδυμάκια της. Μια εγκυμοσύνη που μας εξέπληξε ευχάριστα στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν η star μέσα από μία πολύ όμορφη φωτογραφία της στο Instagram ανακοίνωσε πως σύντομα θα φέρουν στον κόσμο όχι ένα αλλά δύο παιδάκια.

Η Queen Bey όμως, δεν μας αποκάλυψε ποτέ το φύλο του μωρού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μεγάλο θέμα γύρω από αυτό και όλοι να αναρωτιόμαστε τι θα χαρίσει στην Blue Ivy. Το πρώτο διάστημα τα προγνωστικά ανέφεραν πως η τραγουδίστρια έχει ένα αγόρι και ένα κορίτσι, στη συνέχεια οι φαν της ήταν πεπεισμένοι και με αποδείξεις πως η Bey έχει δύο αγοράκια και τέλος και πιο πρόσφατο ο Barack Obama σε μία ομιλία του συνεχάρη τον Jay Z που θα γίνει ξανά πατέρας και άθελα του αποκάλυψε πως η σταρ κυοφορούσε δύο κοριτσάκια.

Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής όμως, φαίνεται πως μας την έσκασε και μας κορόιδεψε, αφού η Beyonce φαίνεται να έχει γεννήσει ένα αγόρι και ένα κορίτσι όπως ήταν η αρχική πρόβλεψη. Μία γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, εθεάθη να μπαίνει στο μαιευτήριο όπου βρισκόταν η νέα μανούλα κρατώντας λουλούδια και δύο μπαλόνια. Ένα ροζ όπου έγραφε «baby girl» και ένα μπλε που έγραφε «baby boy».

rs 634x1024 170617111610 634.beyonce flowers.cm.61717

Βέβαια δεν είναι καθόλου απίθανο να γεννούσε και κάποια άλλη μαμά στο ίδιο μαιευτήριο παρέα με την Beyonce και η κυρία αυτή να ήταν δικός της συγγενής. Ότι και να συμβαίνει θα το μάθουμε πολύ σύντομα.

rs 634x1024 170617111611 634.b and j flowers.cm.61717

Πηγή φωτογραφιών: E! News