Ο πιο διάσημος και πολυσυζητημένος γάμος βρίσκεται λίγο πριν τη διάλυση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πιο διάσημος και πολυσυζητημένος γάμος βρίσκεται λίγο πριν τη διάλυση

Η ζωή της star και πάλι στον αέρα 

Αυτός ο γάμος, του συγκεκριμένου ζευγαριού ίσως να έχει συζητηθεί περισσότερο και από αυτόν της Pippa Middleton με τον James Matthews. Φαίνεται όμως πως όλα ανήκουν στο παρελθόν, αφού όπως λέει και ο λαός το "πολύ το κυρ' ελέησον το βαριέται και ο παπάς".

Είναι ένα γνωμικό που ταιριάζει γάντι στο συγκεκριμένο ζευγάρι, αφού έχουν συζητήσει τόσο πολύ γι' αυτόν το γάμο που τελικά μάλλον δεν θα γίνει. Μετά από έναν μεγάλο καυγά με τη σύντροφό του, ο Tristan Thompson τράβηξε χειρόφρενο στον γάμο του με την Khloe Kardashian.

Παρά τις προσπάθειες της reality star να κρατήσει τον αρραβώνα της κρυφό ακόμη και από την μητέρα της, Kris Jenner, η οποία θα τον έκανε βορά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σύμφωνα με πηγές ο NBAer έχει πια αλλάξει τελείως γνώμη για όλο αυτό.

"Η Khloe και ο Tristan μιλούσαν πάρα πολύ για τον γάμο τους και τώρα όπως όλα δείχνουν τίποτα από όλα αυτά δεν θα γίνει", αναφέρει πηγή στο Life&Style. Τώρα η Khloe προσπαθεί να αλλάξει προκειμένου να μεταπείσει τον αγαπημένο της, μέχρι που έχει αποφασίσει να παντρευτεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς κάμερες για να κάνει τον Tristan να αλλάξει γνώμη.

Το τι θα συμβεί τελικά θα το μάθουμε σύντομα!