Whaaat; Παντρεύεται η Jennifer Lopez;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Whaaat; Παντρεύεται η Jennifer Lopez;

Πόσα επεισόδια έχουμε χάσει;

Είναι γαμήλιες καμπάνες αυτές που ακούμε ή απλά τα αυτάκια μας τα έχουν παίξει και αυτά από την αφόρητη ζέστη που επικρατεί; Παντρεύεται η Jennifer Lopez και εμείς δεν ξέραμε τίποτα μέχρι σήμερα; Αν μη τι άλλο είναι μία από τις ειδήσεις που μας ξάφνιασε.

Πηγές λοιπόν αναφέρουν αποκλειστικά στο Life&Style πως η JLo δεν μπόρεσε να πει όχι στον αγαπημένο της Alex Rodriguez, όταν της ζήτησε να τον παντρευτεί στις πρόσφατες διακοπές τους στο Παρίσι. «Έσκυψε και γονάτισε μπροστά της και της ζήτησε να τον παντρευτεί», αναφέρει συγκεκριμένα η πηγή.

Η JLo ξέσπασε σε δάκρυα –χαράς- και φυσικά αποδέχθηκε την πρόταση του καλού της. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο 41χρονος Alex είχε σχεδιάσει να της κάνει την πρόταση γάμου κάτω από τον πύργο του Eiffel. Ωστόσο αποφάσισε να μην το κάνει έτσι προκειμένου να μην εκθέσει στη δημοσιότητα περισσότερο την προσωπική τους ζωή. Έτσι λοιπόν δημιούργησε μία ρομαντική κατάσταση στον ιδιωτικό τους χώρο στο πολυτελές ξενοδοχείο «La Meurice» και της έκανε την πολυπόθητη ερώτηση.

Ψέματα δεν θα σου πούμε, χαρήκαμε! Ήταν μία ανάσα δροσιάς στο καυτό καλοκαίρι μας και πραγματικά ανυπομονούμε να τη δούμε με το δαχτυλίδι της -αν οι πηγές αληθεύουν φυσικά-.