Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της η star είναι και πάλι ερωτευμένη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της η star είναι και πάλι ερωτευμένη

Ή τουλάχιστον έτσι δείχνει

Μπορεί διαζύγιο επίσημα να πήρε πριν από περίπου 3 μήνες, ο χωρισμός ωστόσο με τον εξίσου διάσημο σύζυγο της έχει γίνει εδώ και δύο χρόνια. Αιτία φυσικά, ήταν το γεγονός πως ο ηθοποιός της απάτησε με την νταντά των παιδιών τους. Άβολο λιγάκι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα στις σ΄χεσεις των διασήμων στο Hollywood.

Και ενώ εδώ και δύο χρόνια κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ξαναχτίσουν αυτό που εκείνος γκρέμισε -για τα παιδιά περισσότερο- τελικά δεν τα κατάφεραν και περίπου πριν από τρεις μήνες αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο οριστικά και αμετάκλητα.

Τώρα δύο χρόνια μετά τον χωρισμό η star απαθανατίστηκε μετά από πολύ καιρό σε βραδινή της έξοδο στο Malibu με έναν φίλο της και εκτός από ιδιαίτερα ευδιάθετη, έδειχνε και ερωτευμένη, ενθουσιασμένη; Κάτι καλό τελοσπάντων, πρέπει να συμβαίνει στη ζωή της γιατί κάπως έτσι εξηγείται η συνολική της εικόνα.

41EDD70F00000578 4656534 image a 15 1498891673110

Η Jennifer Garner μπορεί κάποτε να ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Ben Affleck –ήταν και ένα από τα όμορφα ζευγάρια του Hollywοod- πλέον όμως όλα ανήκουν στο παρελθόν και η star προσπαθεί και πάλι να φτιάξει τη ζωή της. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τον φίλο της, αν ήταν κάποιος παλιός γνωστός της ή το νέο της αμόρε, αλλά το γεγονός πως ήταν τόσο χαμογελαστή μας κάνει να πιστεύουμε πολλά.