Brangelina: Οι νέες εξελίξεις σχετικά με τη «σχέση» τους θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Brangelina: Οι νέες εξελίξεις σχετικά με τη «σχέση» τους θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα

Υπάρχει μια κάποια πρόοδος

Μόλις δύο ημέρες έχουν περάσει από τότε που διαβάσαμε πως ο Brad Pitt και η Angelina Jolie επανασυνδέθηκαν για χάρη των παιδιών τους. Όχι, δεν εννοούμε τίποτα σχεσικό ή ερωτικό, απλά οι δύο stars μετά από απαίτηση του 53χρονου ηθοποιού συναντήθηκαν μετά από καιρό, προκειμένου εκείνος να δει τα παιδιά του.

Θυμήσου πως κάποτε υπήρχαν στιγμές που δεν άντεχαν καν να βρίσκονται μαζί στον ίδιο χώρο. Τώρα σχεδόν εννέα μήνες μετά τον χωρισμό τους, όχι απλα κάθονται μαζί στον ίδιο χώρο, αλλά συζητούν μεταξύ τους χωρίς την παρουσία δικηγόρων. Μάλιστα μετά την τελευταία τους συνάντηση στο Λονδίνο έκαναν και μία νέα συμφωνία.

Η συμφωνία αυτή αφορά το πως θα είναι σωστοί γονείς για τα έξι τους παιδιά χωρίς να υπάρχουν τσακωμοί καιι παρεξηγήσεις. «Όταν ο Brad και η Angie μιλάνε μεταξύ τους είναι καθαρά και μόνο για τα παιδιά τους» αναφέρει μία πηγή στο HollywoodLife. Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στη μεταξύ τους σχέση, το διαζύγιο εξακολουθεί να υπάρχει, απλά πλέον θα έχουν μία καλύτερη επικοινωνία όσον αφορά τα παιδιά τους.

Ε, δεν τα λες και άσχημα τα νέα.