Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στο Instagram και έχει προκαλέσει πανικό

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στο Instagram και έχει προκαλέσει πανικό

Είναι νικητής στις καρδιές μας

Εδώ και μερικές ώρες το Survivor αποτελεί παρελθόν από την καθημερινή μας ζωή, αφού εχθές πραγματοποιήθηκε ο τελικός του reality επιβίωσης, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής. Παρέα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο έφτασαν μέχρι τον τελική φάση, ωστόσο νερό από την πηγή κατάφερε να πιει μόνο ο Ντάνος της καρδιάς μας.

Αν μας ρωτάς ήταν κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα αφού ήμασταν φαν του εξαρχής. Στεναχωρηθήκαμε όμως με δύο άτομα, αρχικά με τον Γιάννη Σπαλιάρα που έφυε λίγο πριν την τελική τετράδα, αλλά και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος κατάφερε να φτάσει ως τον ημιτελικό.

Βέβαια και αυτό είναι μίας κάποιας μορφής νίκη, οπότε δεν λες και άσχημη τη διαδρομή του. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πριν από μερικές ώρες κοινοποίησε τις πρώτες του φωτογραφίες στο Instagram account του και όπως καταλαβαίνεις έγινε ένας μικρός χαμός. Ο 27χρονος ανέβασε δύο φωτογραφίες από τον χθεσινό τελικό, όπου επιτέλους ήταν ντυμένος με τα κανονικά του ρούχα και ήταν πραγματικά κούκλος.



Απόδειξη αποτελεί το γεγονός, πως σε λιγότερο από τέσσερις ώρες είχε συγκεντρώσει πάνω από 20χιλιάδες likes. Btw στην παραπάνω φωτογραφία το βλέμμα του είναι τουλάχιστον θανατηφόρο.