8 μήνες μετά την περιπέτεια υγείας του γιου της, η star κοινοποιεί μία σπάνια φωτογραφία του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
8 μήνες μετά την περιπέτεια υγείας του γιου της, η star κοινοποιεί μία σπάνια φωτογραφία του

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά

Ήταν 5 Νοεμβρίου όταν ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε δημόσια πως ο 3χρονος γιος του πάσχει από την επάρατη νόσο. Μία είδηση που άγγιξε ακόμη και τον πιο αδιάφορο χαρακτήρα και συγκλόνισε όλο τον κόσμο της ξένης showbiz –και όχι μόνο-.

Τρεις μήνες μετά την αρχική του ανακοίνωση με το πρόβλημα υγείας του γιου του, ο τραγουδιστής γνωστοποίησε πως όλες οι εξετάσεις που έκανε, αλλά και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, ο τρίχρονος Noah, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και βγήκε νικητής στην μάχη με τον καρκίνο. Έκτοτε χάσαμε τα ίχνη του Michael Buble και του γιου του, σκεπτόμενοι όμως πάντα πως το παιδάκι χαίρει πια άκρας υγείας.

Έπειτα από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα η γνωστή ηθοποιός και μητέρα του Noah, Luisana Lopilato κοινοποίησε μία φωτογραφία με τους δυο της γιους στο προσωπικό της Instagram account και ήταν πραγματικά γλυκύτατη. Ο Noah όσο περνάει ο καιρός αναρρώνει και χαιρόμαστε απίστευτα γι’ αυτό. Δεν είναι και λίγο πράγμα να ακούς πως ένα μικρό παιδί πάσχει από την επάρατη νόσο.

4214DA2800000578 0 image m 54 1499339766754