Ωπ τι έχουμε εδώ; Ο γνωστός τραγουδιστής είναι ερωτευμένος με τη star και μας το κρύβει;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ωπ τι έχουμε εδώ; Ο γνωστός τραγουδιστής είναι ερωτευμένος με τη star και μας το κρύβει;

Φαίνονται αρκετά ταιριαστοί πάντως

Είναι τέσσερις μέρες περίπου που είδαμε τη star και μανούλα ενός μικρού αγοριού, έξι μήνες μετά την τελευταία της σχέση να δίνει τρυφερά φιλιά και να κολυμπά παρέα με τον καινούργιο της σύντροφο στο Malibu. Και δεν θα σου πούμε ψέματα, χαρήκαμε γιατί τον τελευταίο χρόνο η προσωπική της ζωή δεν είναι και στα καλύτερα της.

Κι εκεί που πιστεύαμε λοιπόν, πως βρήκε το άλλο της μισό, έρχεται ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έκανε like και σχολίασε σε κάποιες φωτογραφίες της στο Instagram και μείναμε κάπως. Και σε ρωτάμε, έχει κρυφό θαυμαστή ή μήπως ο star είναι ερωτευμένος μαζί της;

Ο Nick Jonas φαίνεται πως βρίσκει πολύ γοητευτική και όμορφη την Hilary Duff και προσπαθεί με κάθε τρόπο να της δείξει πως μάλλον είναι κάπως τσιμπημένος μαζί της. Εκείνη βέβαια πριν από μερικές ημέρες ήταν όλο φιλιά με τον επιχειρηματία Ely Sandvik και ίσως να υπάρχει και κάτι παραπάνω μεταξύ τους.

Ποιος όμως είναι αυτός που είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί της; Μάλλον πρέπει να γίνει μια συζήτηση και με τους δύο και να κάνει μια σωστή επιλογή επιτέλους!