Η Angelina Jolie σε μία «no bra» εμφάνιση και άκρως ανανεωμένη

Ερμιόνη Σαρρή
Η Angelina Jolie σε μία «no bra» εμφάνιση και άκρως ανανεωμένη

Έχουν περάσει σχεδόν εννέα με δέκα μήνες από τότε που η Angelina Jolie μάζεψε τα πράγματα της, νοίκιασε νέο σπίτι και μετακόμισε μαζί με τα παιδιά της. Οι Brangelina είναι πλέον μία ''ιδέα'' καθώς η επανασύνδεση δεν ήρθε ποτέ. Το διαζύγιο αυτό δεν ήταν μία εύκολη υπόθεση και οι δυο τους φαίνεται πως πλέον αρχίζουν να πατούν ξανά στα πόδια τους. Ιδιαίτερα ο Brad Pitt «έπεσε» αρκετές φορές κάτω και πλέον δηλώνει έτοιμος για μία νέα αρχή.

Τα παιδιά όλον αυτόν τον καιρό ζουν με τη μαμά τους ενώ οι επισκέψεις τους στο σπίτι του ηθοποιού λέγεται πως είναι λιγοστές, σχεδόν συλλεκτικές.

Σε μία, λοιπόν, από τις καθημερινές τους βόλτες ήρθαν αντιμέτωποι με τους παπαράτσι και η μαμά Angie έδειχνε ιδιαίτερα ανανεωμένη. Έχοντας υιοθετήσει ένα «no bra» (aka χωρίς σουτιέν) λουκ η ηθοποιός φαίνεται να τα έχει βρει λίγο με το θέμα κιλά. Όχι πως έχει παχύνει απλά δε δείχνει τόσο πολύ αδύνατη, όσο παλαιότερα.



Η Angelina Jolie φορούσε ένα μαύρο καλοκαιρινό φόρεμα, με ένα ζευγάρι gladiator μαύρα σανδάλια και μία γκρι ζακέτα ενώ ταυτόχρονα απολάμβανε τον καφέ της.