Η Beyoncé έχασε 15 κιλά μέσα σε 3 εβδομάδες και μάντεψε πώς

Ερμιόνη Σαρρή
Η Beyoncé έχασε 15 κιλά μέσα σε 3 εβδομάδες και μάντεψε πώς

Η Beyoncé έγινε μαμά, πριν από τρεις εβδομάδες, και η πρώτη φωτογραφία των διδύμων κυκλοφορεί ήδη στο Instagram. Πόζαρε σχεδόν με παρόμοιο τρόπο με αυτόν που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της και ήταν αρκετά εμφανές πως έχει χάσει ήδη όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και δε μιλάμε για οχτώ-εννέα αλλά για… δεκαπέντε.

Η τραγουδίστρια επέστρεψε ξανά στα κιλά της καθώς αγόρασε αρκετά προϊόντα ειδικά για αυτό το λόγο αλλά και ζώνη εφίδρωσης. «Θαυματουργή» σου λέει. Είχε κουραστεί αρκετά μετά τη γέννηση της Blue Ivy οπότε τώρα δεν άφησε τα πράγματα στη μοίρα τους.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στο Hollywood αφού ο κύριος σκοπός τους είναι να βοηθήσουν τον χρήστη να μειώσει το βάρος συμπιέζοντας και επαναπροσδιορίζοντας την κοιλιακή περιοχή. Λέγεται επίσης ότι μειώνουν τη φούσκωμα, πρήξιμο και ακόμη και συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση των ραγάδων.

Εμείς την πληροφορία μεταφέραμε καθώς δε θεωρούμε πως ο τρόπος της ήταν σωστός. Κατά τη γνώμη μας, αργά και σταθερά βήματα είναι ο καλύτερος τρόπος για απώλεια κιλών. Ένας συνδυασμός γυμναστικής, διατροφής και προϊόντων είναι αυτό που θα έπρεπε να κάνει.

Πολύ γρήγορα βρε Bey! Πολύ!

https://www.instagram.com/p/