Ο πρίγκιπας George σήμερα γίνεται τεσσάρων και η φωτό που κοινοποίησε η Kate Middleton έγινε viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας George σήμερα γίνεται τεσσάρων και η φωτό που κοινοποίησε η Kate Middleton έγινε viral

Έχεις δει πιο χαμογελαστό και χαριτωμένο παιδί;

Ο πρίγκιπας George είναι ένα από τα παιδάκια που πάντα δημιουργεί τεράστιο ντόρο γύρω από το όνομα του και σίγουρα δεν χρειάζεται να σου εξηγήσουμε γιατί. Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton κλέβει την παράσταση σε κάθε του εμφάνιση και δυστυχώς δεν μπορείς να μην ασχοληθείς με αυτή την αξιαγάπητη φατσούλα.

Ο μεγάλος γιος του πριγκιπικού ζεύγους σήμερα γίνεται τεσσάρων ετών και η φωτογραφία που κοινοποίησε η Kate και ο William έγινε viral σε χρόνο dt. Ο πρίγκιπας George είναι γεννημένος να γίνει βασιλιάς γι’ αυτό και κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το αξιολάτρευτο βλέμμα του. Στο παλάτι του Kensington σήμερα είναι μέρα γιορτής και το πορτραίτο του έχει ήδη αναρτηθεί στους τοίχους του.

428D003300000578 4718542 This new image was released to celebrate Prince George s fourth a 42 1500671133553

Ο φωτογράφος Chris Jackson, που έχει παντρευτεί την προσωπική βοηθό της Kate, Natasha Archer δήλωσε, πως ήταν απίστευτα ενθουσιασμένος και ένιωσε τεράστια τιμή που του ζητήθηκε να φωτογραφίσει τον μικρό πρίγκιπα. «Είναι ένα πολύ χαρούμενο παιδί και αυτό σου το μεταδίδει και μέσα από την φωτογραφία του».

Δεν υπάρχει φορά που δεν έχει κλέψει την παράσταση και τώρα που το σκεφτόμαστε είναι κάτι απίστευτα λογικό, γιατί είναι εξαιρετικά γλυκό και χαμογελαστό παιδί και ό,τι και αν κάνει γίνεται viral.