Είναι αυτή η πιο απρόσμενη επανασύνδεση στο Hollywood;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτή η πιο απρόσμενη επανασύνδεση στο Hollywood;

Σίγουρα είναι!

Το καλοκαίρι στο Hollywood ενδείκνυται τόσο για γάμους και εγκυμοσύνες, όσο και για επανασυνδέσεις που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να τις πιστέψουμε με τίποτα. Το ίδιο ισχύει λοιπόν και για την συγκεκριμένη απρόσμενη επανασύνδεση, η οποία έχει συμβεί αρκετούς μήνες τώρα και εμείς δεν είχαμε καταλάβει τίποτα.

Η Meg Ryan και ο John Mellencamp απαθανατίστηκαν μαζί στη Νέα Υόρκη την Τρίτη που μας πέρασε και την επόμενη μέρα η PageSix δημοσίευσε πως το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί εδώ και αρκετό καιρό. Να σου θυμίσουμε κάπου εδώ, πως το εν λόγω ζευγάρι πρωτοεμφανίστηκε το 2010, όταν και έκανε μία σχέση μέχρι και τον Αύγουστο του 2014.


Εκείνη τη χρονιά και έπειτα από μία σχέση διάρκειας 3μιση χρόνων, το ζευγάρι ανακοίνωσε πως αποφάσισε να χωρίσει. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς επανασυνδέθηκε, όμως χώρισε και πάλι αυτή την φορά οριστικά στις αρχές του 2015. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως έχουμε κάθε λόγο να είμαστε περίεργες με αυτή την επανασύνδεση.

Η Meg και ο John, φαίνεται πως τελικά δεν μπορούν χωρίς ο ένας να έχει την συντροφιά του άλλου και κάπως έτσι εδώ και μερικούς μήνες είναι και πάλι μαζί στη ζωή. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να έχει αίσιο τέλος.