Είναι αυτή η πιο μεγάλη εκδίκηση στον πρώην; Η καλλονή ποζάρει ολόγυμνη και «ρίχνει» το Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτή η πιο μεγάλη εκδίκηση στον πρώην; Η καλλονή ποζάρει ολόγυμνη και «ρίχνει» το Instagram

Προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά

Ούτε τρεις μήνες δεν έχουν περάσει από τότε που η διάσημη καλλονή και ο γνωστός ηθοποιός χώρισαν και η star αποφάσισε να τον «εκδικηθεί» δημοσιεύοντας στο Instagram account της μία φωτογραφία, η οποία άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό. Αν αναρωτιέσαι γιατί, τότε δες ξανά τον τίτλο και θα καταλάβεις.

Βέβαια αν δεν δεις κάτι με τα μάτια σου είναι διαφορετικό, γι’ αυτό και λίγες γραμμές πιο κάτω παρατίθεται η φωτογραφία που κοινοποίησε η νεαρή καλλονή στο διαδίκτυο, προκαλώντας τον απόλυτο πανικό στον κυβερνοχώρο. Η Nina Agdal είναι ένα από τα πιο sexy μοντέλα της showbiz και το να ποζάρει γυμνή είναι κάτι που σίγουρα δεν θα ήθελε κανένας να χάσει.


Ο Leonardo DiCaprio πάντως που είχε το κορίτσι αυτό, το άφησε να φύγει μέσα από τα χέρια του και τώρα το θαυμάζει μόνο μέσα από τα social media. Απ’ ότι φαίνεται ο ηθοποιός έχει βάλει σκοπό της ζωής του να τα φτιάχνει με ωραία κορίτσια (μοντέλα ή μη) και μετά να τις χωρίζει. Λόγος δεν μας πέφτει, αλλά πιστεύουμε πως μετά από αυτή τη φωτογραφία της Nina μετάνιωσε λίγο τον χωρισμό. Τι όχι;