Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι; Η star είναι έγκυος κι εμείς δεν είχαμε καταλάβει τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι; Η star είναι έγκυος κι εμείς δεν είχαμε καταλάβει τίποτα

Ή μήπως είναι ιδέα μας;

Η μεγαλύτερη επιθυμία μιας γυναίκας –ίσως και ανάγκη θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε- είναι να νιώσει και να βιώσει το συναισθημα της μητρότητας, μία, δύο, τρεις φορές ή όσες εκείνη θέλει και μπορεί να αντέξει. Για την συγκεκριμένη star, η επιθυμία αυτή φαίνεται πως θα γίνει πραγματικότητα σύντομα, αφού με τα νέα δεδομένα φαίνεται να είναι σε ενδιαφέρουσα.

Η Khloe Kardashian είναι στα καλύτερα της με τον σύντροφο της και NBAερ Tristan Thompson και σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες πρόκειται σύντομα να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι. Να θυμίσουμε βέβαια πως ο μπασκετμπολίστας έχει ήδη ένα παιδάκι από την προηγούμενη σχέση του, κάτι απου απ’ ότι είδαμε δεν επηρέασε την σχέση του με τη reality star.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και φωτογραφίες που δημοσίευσε το MediaTakeOut η Khloe είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μιας και είναι κάτι που ήθελε από τότε που ήταν παντρεμένη με τον Lamar Odom. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε για ψώνια στο Reformation στο Los Angeles και όπως θα δεις κι εσύ σαν να έχει πάρει λίγα κιλάκια.

Khlor Pregggs2

Η κοιλίτσα της μάλιστα φαινόταν πολύ έντονη, ενώ μάλιστα μας φάνηκε πως είναι κάπως φουσκωμένη, αφού ξεχώριζε από το τζιν παντελόνι που φορούσε, το οποίο ήταν και ελαφρά ανοιχτό. Λέτε η οικογένεια Kardashian να αποκτήσει ακόμη ένα νέο μέλος;

Khlor Pregggs1