Σχεδόν ένα χρόνο μετά, η Selena Gomez σπάει τη σιωπή της & μιλάει για τις 90 μέρες απομόνωσης της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σχεδόν ένα χρόνο μετά, η Selena Gomez σπάει τη σιωπή της & μιλάει για τις 90 μέρες απομόνωσης της

Άσχημες ημέρες που δεν θέλει κανείς να θυμάται

Η Selena Gomez όσο περνάει ο καιρός είναι όλο και καλύτερα. Μπορεί το 2016 να μην της άφησε και τις καλύτερες αναμνήσεις/εντυπώσεις, το 2017 όμως την αντάμειψε για όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από εκείνη την ημέρα που η νεαρή τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει για ένα διάστημα από τη μουσική σκηνή και επιτέλους σπάει τη σιωπή της και μιλάει γι’ αυτό.

Το αμερικάνικο περιοδικό In Style, στο οποίο είναι εξώφυλλο για το τέυχος Σεπτεμβρίου, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου, φιλοξενεί στις σελίδες του μία συνέντευξη της Selly εφ’ όλης της ύλης και μιλάει και για τις 90 μέρες απομόνωσης της. Τρεις μήνες πέρασαν μέχρι να δούμε ξανά την star σε social media και δημόσιες εμφανίσεις και επιτέλους μας ανοίγει την καρδιά της.

«Πέρυσι ακυρώσαμε την περιοδεία μου και απομακρύνθηκα από όλα για 90 μέρες. Ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσα ποτέ να κάνω. . Δεν είχα τηλέφωνο, τίποτα και φοβόμουν. Αλλά ήταν καταπληκτικό και έμαθα πολλά. Για ό,τι νοιαζόμουν, έπαψα να φροντίζω. Βγήκα έξω, και ένιωσα σαν «Εντάξει, μπορώ μόνο να προχωρήσω μπροστά». Και συνεχίζω ακόμη τη θεραπεία. Πιστεύω σε αυτό και μιλάω γι’ αυτό. Είμαι σε ένα πραγματικά, πραγματικά υγιές μέρος».

Για το πως ήταν τις 90 μέρες που απείχε ανέφερε: «Ήμουν στην ύπαιθρο και ποτέ δεν χρειάστηκε να φτιάξω τα μαλλιά μου. Έλαβα μέρος στη θεραπεία των ιπποειδών, η οποία είναι τόσο όμορφη και δύσκολη, προφανώς. Αλλά ήξερα τι έλεγε η καρδιά μου και σκέφτηκα: «Εντάξει, νομίζω ότι αυτό με βοήθησε να γίνω πιο δυνατή για τους άλλους ανθρώπους». Όταν βγήκα, μου ζητήθηκε να πάω στα American Music Awards και όλοι γύρω μου ήταν: «Κάνε ό,τι σε κάνει να νιώθεις άνετα». Δεν ήθελα οι fans μου να έχουν αρνητική εικόνα, και να σου πω και κάτι; Την πρώτη φορά που πάτησα πάνω στο κόκκινο χαλί ήταν τόσο απρόσμενο, ένιωσα την πλάτη μου να ιδρώνει».

Φυσικά μίλησε και για τον άνθρωπο που επιτέλους της άλλαξε τη ζωή και την έκανε να νιώσει ευτυχισμένη (θυμάσαι τι γινόταν με τον Justin). «Δεν εξαρτώμαι από τη μία συγκεκριμένη φάση της ζωής μου για να γίνω ευτυχισμένη. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να αγαπώ και να φροντίζω τους φίλους και την οικογένειά μου και να σιγουρευτώ ότι δεν θα επηρεαστώ ποτέ ξανά από έναν άντρα ... είμαι τυχερή γιατί ο Weeknd περισσότερο από οτιδήποτε άλλο πρώτα είναι πολύ καλός μου φίλος».

Ομολογουμένως η Selena μας εξέπληξε και μίλησε ακόμη και για πράγματα που δεν περιμέναμε. Μπράβο της όμως που έχει φτάσει ως εκεί γιατί της αξίζει.