Angelina Jolie: Η «εξαπάτηση» των παιδιών, τα castings και οι σκληρές μέθοδοι ακρόασης

Ερμιόνη Σαρρή
Angelina Jolie: Η «εξαπάτηση» των παιδιών, τα castings και οι σκληρές μέθοδοι ακρόασης

Εδώ και λίγες ημέρες έχει προκληθεί μία αρκετά μεγάλη αναστάτωση γύρω από τα castings και τα γυρίσματα της νέας ταινίας της Angelina Jolie «First they killed my father». Κάποιοι μιλούν για «εκμετάλλευση» φτωχών παιδιών και παιδιών από ιδρύματα. Είχε γραφτεί μάλιστα πως οι διευθυντές κάστινγκ της ταινίας τοποθετούσαν χρήματα μπροστά σε παιδιά και τα ρωτούσαν τι ακριβώς χρειάζονταν. Στη συνέχεια τα έπαιρναν πίσω για να προκαλέσουν αντίδραση.

Η Angelina Jolie μέσω του δικηγόρου της απαντά σε όλα αυτά και φυσικά δηλώνει σοκαρισμένη. Μα γινόταν να κάνει αυτή κάτι τέτοιο;

angelina jolie vanity fair

«Ελήφθη κάθε μέτρο για να υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια, την άνεση και υγεία των παιδιών στην ταινία, ξεκινώντας από τις ακροάσεις μέχρι την παραγωγή. Γονείς, κηδεμόνες και εκπρόσωποι μη κυβερνητικών οργανώσεων ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια των ακροάσεων. Είμαι αναστατωμένη επειδή μία άσκηση υποκριτικής σε έναν αυτοσχεδιασμό από μια πραγματική σκηνή της ταινίας γράφτηκε σαν να ήταν ένα πραγματικό σενάριο. Ο ισχυρισμός ότι αληθινά χρήματα αφαιρέθηκαν από παιδιά κατά τη διάρκεια της ακρόασης είναι ψευδής και προκαλεί αναστάτωση. Θα ήμουν εξοργισμένη αν αυτό είχε συμβεί»». Αυτή είναι η επίσημη απάντηση της ηθοποιού η οποία έρχεται να διαψεύσει όλα όσα έχουν ειπωθεί τα τελευταία 24ωρα.

Όσον αφορά τη συνέντευξη της Angelina Jolie, διαβάσαμε σήμερα πως είναι σε επανεξέταση αφού έχει ηχογραφηθεί από δύο συσκευές! Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της Angie ζήτησε από το Vanity Fair να αφαιρέσει όλη την παράγραφο που αναφέρεται στην οντισιόν, να ζητήσει συγγνώμη και να δημοσιεύσει μία δήλωση όπου να ξεκαθαρίζει ότι τα παιδιά δεν ξεγελάστηκαν. Το περιοδικό όμως από την αποφάσισε να πάρει το μέρος της δημοσιογράφου.