Η προδοσία της Meghan Markle στον πρίγκιπα Harry θα αναστώσει σίγουρα το Παλάτι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η προδοσία της Meghan Markle στον πρίγκιπα Harry θα αναστώσει σίγουρα το Παλάτι

Μαύρα σύννεφα πάνω από τη βασιλική οικογένεια

Απανωτά είναι τα χτυπήματα στην βασιλική οικογένεια και δεν μπορούν να ηρεμήσουν με τίποτα το τελευταίο διάστημα. Μετά τις αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως για τη ζωή της πριγκίπισας Νταϊάνας και όλα όσα συνέβαιναν στο παλάτι, η «μοίρα» χτυπάει τον πρίγκιπα Harry και όλα μοιάζουν να καταρρέουν.

Μπορεί ο έρωτας του με τη Meghan Markle να είναι πολύ μεγάλος και τον τελευταίο χρόνο ο πρίγκιπας να έχει κόψει τα παιδιαρίσματα, όπως όλα δείχνουν όμως σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο γάμος δεν θα γίνει ποτέ. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τη Meghan να χρησιμοποιεί τον Harry, προκειμένου να εκτοξεύσει την καριέρα της.

Πολλοί βασιλικοί παρατηρητές έχουν δει πως, ενώ η 36χρονη ηθοποιός θα μπορούσε να μετακομίσει οριστικά στο Λονδίνο μαζί του, προκειμένου να είναι πιο κοντά, εκείνη περνάει τον περισσότερο χρόνο της στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στη δουλειά της για τα γυρίσματα της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί. Και αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο πρίγκιπας και η ηθοποιός να μην παντρευτούν καθόλου.

Η αλήθεια είναι πως αυτή η εξέλιξη δεν μας αρέσει καθόλου και ελπίζουμε πως η Meghan δεν παίζει τέτοιο άσχημο παιχνίδι πίσω από την πλάτη του πρίγκιπα.