Το νέο επαγγελματικό βήμα της Kim Kardashian δεν το περίμενες με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το νέο επαγγελματικό βήμα της Kim Kardashian δεν το περίμενες με τίποτα

Την είχαμε όμως ικανή

Καθ’ οδόν προς το νέο της επαγγελματικό βήμα βρίσκεται η Kim Kardashian και ο κόσμος του Hollywood που ήδη γνωρίζει ποιο είναι αυτό αδημονεί να την απολαύσει. Τόσα χρόνια στην τηλεόραση για το Keeping Up With The Kardashians η reality star έχει πια συνηθίσει τον φακό και κάπως έτσι σκέφτεται να κάνει ένα μεγάλο βήμα στη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Kim Kardashian θα παρουσιάζει την εκπομπή «Live» στο κανάλι ABC παρέα με τον Ryan Seacrest, στην θέση της Kelly Ripa. Ναι, ναι όπως το άκουσες! Η Kim Kardashian θα γίνει παρουσιάστρια και είναι κάτι που της αρέσει πολύ. Η τηλεόραση άλλωστε δεν είναι πια κάτι καινούτγιο γι’ αυτήν.

Η reality star τα έχει κάνει κυριολεκτικά όλα (δική της σειρά μακιγιάζ, εφαρμογές κινητών, ρούχα, εκπομπή) οπότε το μόνο που έμενε ήταν η παρουσίαση μια εκπομπής. Μπορεί να μην είναι η δική της εκπομπή και να μην είναι η κεντρική παρουσιάστρια, ωστόσο ακόμη κι έτσι είναι απίστευτα ενθουσιασμένη. Που ξέρεις μπορεί του χρόνου να έχει μία ολόδικη της εκπομπή την οποία και θα παρουσιάζει.