Τέλος τα ψέματα! Η star είναι έγκυος και οι φωτογραφίες αυτές το αποδεικνύουν περίτρανα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τέλος τα ψέματα! Η star είναι έγκυος και οι φωτογραφίες αυτές το αποδεικνύουν περίτρανα

Ας σταματήσει πλέον το κρυφτό

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη φορά που φήμες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη τραγουδίστρια είναι έγκυος ή πρόκειται να μείνει έγκυος προκειμένου να χαρίσει ένα ακόμη αδερφάκι στα παιδιά της και να είναι διπλά ευτυχισμένη με τον σύντροφο της. Πολλές είναι οι φορές μάλιστα μέσα στη χρονιά που έχουμε ακούσει για τον γάμο των δύο stars και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα.

Ωστόσο δεν πτοούμαστε και δεν βιαζόμαστε για κάτι γιατί αυτή τη φορά και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η τραγουδίστρια είναι έγκυος στ’ αλήθεια. Και όχι, δεν το λέμε εμείς, αλλά οι φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε πριν από λίγες ημέρες. Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton φαίνεται πως θα γίνουν γονείς και αυτό είναι ίσως ότι πιο όμορφο ακούσαμε σήμερα.

Η 47χρονη τραγουδίστρια απαθανατίστηκε να φεύγει από την εκκλησία το σαββατοκύριακο και στις φωτογραφίες ξεχωρίζει ξεκάθαρα μια μικρή φουσκωμένη κοιλίτσα. Η star φορούσε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με λουλούδια και από όποια οπτική γωνία και αν την κοιτάξεις ξεχωρίζει.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις και μόνη σου τα στιγμιότυπα και τότε θα συμφωνήσεις σίγουρα μαζί μας. Μήπως ήρθε η ώρα επιτέλους να σταματήσουν να μας το κρύβουν;