Τι συνέβη εδω; Η 44χρονη καλλονή σε τρυφερά τετ-α-τετ με νέο αμόρε;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι συνέβη εδω; Η 44χρονη καλλονή σε τρυφερά τετ-α-τετ με νέο αμόρε;

Ελπίζουμε ο σύντροφος της να μην είδε τα ντοκουμέντα

Δεν θα ξεκινήσουμε αυτές τις γραμμές γράφοντας σου ξανά για τα πολλά παράξενα και ασυνήθιστα πράγματα που έχουμε δει και θα δούμε ακόμη στο Hollywood. Ο κόσμος από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι κάπως διαφορετικός απ’ ότι η από εδώ μεριά, οπότε το σίγουρο είναι πως θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά περίεργα ακόμη.

Στην κατηγορία αυτή συγκαταλέγεται και η παρακάτω είδηση, όπου γνωστό πρώην μοντέλο και μητέρα τεσσάρων παιδιών εθεάθη το απόγευμα του Σαββάτου σε έξοδο της να φιλάει έναν άλλο άντρα και αυτός όχι, δεν ήταν ο σύντροφος της.

Η Heidi Klum έκανε μία βόλτα στο Los Angeles για κάποιες δουλειές με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως την είδαν να φιλιέται με έναν άντρα –στο στόμα φυσικά- ο οποίος έμοιαζε αρκετά στον Ozzy Osbourne χωρίς να σου λέμε με βεβαιότητα πως ήταν αυτός. Το σίγουρο είναι πως αυτός ο άντρας δεν ήταν ο φίλος και σύντροφος της Vito Schnabel, οπότε ο καθένας θα μπορούσε να υποθέσει το οτιδήποτε υτή τη στιγμή.

HeidiKlumVisitsLateNightJimmyFallonui41QbS3TZgx

Η αλήθεια είναι πως μας σόκαρε κάπως αυτή η είδηση, μιας και τη Heidi την είχαμε κάπως ψηλά στην υπόληψη μας. Ελπίζουμε τα πράγματα να ξεκαθαριστούν γρήγορα.