#CoupleGoals: Η selfie του Weeknd με τη Selena Gomez αποδεικνύει πόσο τρελά ερωτευμένοι είναι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
#CoupleGoals: Η selfie του Weeknd με τη Selena Gomez αποδεικνύει πόσο τρελά ερωτευμένοι είναι

Ε ναι, ζηλέψαμε λίγο

Η σχέση που σημάδεψε αναμφίβολα το 2017 και ήταν και αρκετά απρόσμενη, είναι αυτή της Selena Gomez με τον The Weeknd. Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν θα πίστευε πως ο τραγουδιστής θα ξεπερνούσε τόσο εύκολα τον χωρισμό του με την Bella Hadid και θα προχωρούσε παρακάτω, ωστόσο όπως φάνηκε όλοι έπεσαν έξω γιατί όχι μόνο τα έφτιαξε με τη Selena, αλλά δηλώνει και πολύ ερωτευμένος.

Και ξέρεις κάτι; Πολύ χαιρόμαστε και ιδιαίτερα για τη Selena γιατί δεν είχε περάσει και λίγα πράγματα με τον Justin Bieber αν το καλοσκεφτείς. Πλέον η σχέση τους μετράει 8 μήνες και κάθε μέρα που περνάει μας αποδεικνύουν πως είναι πραγματικά πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Η μεγαλύτερη απόδειξη βέβαια από όλες, είναι η selfie που κοινοποίησε ο τραγουδιστής στα Instagram stories του, όταν επέστρεψε στο σπίτι τους μετά από καιρό (λόγω δουλειάς πάντα). Στην φωτογραφία απαθανατίζεται ο Weeknd, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται μάταια προσπαθεί να παίξει λίγο play station, με την Selena να έχει σκαρφαλώσει επάνω του και να τον αγκαλιάζει. Εάν δεν είναι αυτό ο ορισμός του #couplegoals, τότε ποιος είναι;

the weeknd shares cute new photo with selena gomez 01