Επιτέλους! Μόλις μάθαμε πότε ο πρίγκιπας Harry θα ανακοινώσει τον αρραβώνα του με τη Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους! Μόλις μάθαμε πότε ο πρίγκιπας Harry θα ανακοινώσει τον αρραβώνα του με τη Meghan Markle

Έχουμε ήδη αρχίσει να ανυπομονούμε

Την συγκεκριμένη υπόθεση πια μπορείς να την χαρακτηρίσεις και θρίλερ μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Εδώ και μισό χρόνο περίπου ακούμε για την πρόταση που θα κάνει ο πρίγκιπας Harry στη Meghan Markle και πρόταση δεν βλέπουμε. Αν σκεφτείς πως κάποια στιγμή κυκλοφόρησε και η είδηση ότι η ηθοποιός είναι με τον πρίγκιπα Harry μόνο και μόνο για να εκτοξεύσει την καριέρα της, καταλαβαίνεις πόσο όλοι έχουν τρελαθεί με αυτό το ζήτημα.

Ευτυχώς όμως πια μπορείς (-ούμε) να ηρεμήσεις (-ουμε) γιατί ο γάμος αυτός θα γίνει και μάλιστα όμως όλα δείχνουν θα γίνει μέσα στη νέα χρονιά. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους –και εν συνεχεία τον γάμο τους- τον Δεκέμβριο που μας έρχεται.

Πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν πως η πολυπόθητη πρόταση θα γίνει στην Αφρική στο πρόσφατο ταξίδι που έκανε το ζευγάρι για τα γενέθλια της ηθοποιού και παρά το γεγονός πως υπήρξαν φήμες ότι ο Harry την έκανε την ερώτηση, άτομα του παλατιού τη διέψευσαν, αναφέροντας πως αυτό θα ανακοινωθεί και επίσημα από το Παλάτι όταν έρθει η στιγμή.

Σύμφωνα με τις καινούργιες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, η πρόταση και η ανακοίνωση της θα γίνει τα Χριστούγεννα, προκειμένου να περάσει η 20η επέτειος από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που είναι στις 31 Αυγούστου.