Η Scarlett Johansson είναι τρελά ερωτευμένη και η νέα της σχέση είναι πλέον γεγονός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Scarlett Johansson είναι τρελά ερωτευμένη και η νέα της σχέση είναι πλέον γεγονός

Κια υπάρχουν και αποδείξεις

Το διαζύγιο της Scarlett Johansson από τον σύζυγο της Romain Dauriac ήταν ένα από αυτά της προηγούμενης χρονιάς που αν μη τι άλλο μας ξάφνιασε. Βασικά για να είμαστε ειλικρινής, μετά το διαζύγιο των Brangelina, όποιο διάσημο ζευγάρι και αν χώριζε μας φαινόταν λίγο περίεργο.

Η Scarlett με τον συζυγό της ευτυχώς δεν μας «κούρασαν» πολύ με αυτό το γεγονός αν και αντίμετωπισαν στην αρχή μερικά προβλήματα με την κηδεμονία της κόρης τους. Πλέον και οι δύο είναι ελεύθεροι και ωραίοι να συνεχίσουν τη ζωή τους και η ξανθιά ηθοποιός, φαίνεται πως ήδη έχει πάρει τη ζωή της στα χέρια της, αφού ήδη από τις αρχές του προηγούμενου μήνα οι φήμες για τη νέα της σχέση κυκλοφόρησαν παντού.

Βέβαια τότε το θέμα δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις, αφού τίποτα δεν ήταν σίγουρο. Πλέον όμως, μπορούμε να μιλάμε με λίγη περισσότερη άνεση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η Scarlett και το νέο της αμόρε έχουν ήδη μια αρκετά δεμένη σχέση. Πληροφορίες του Entertainment Tonight η ηθοποιός και ο παρουσιαστής του Saturday Night Live, Colin Jost, παρευρέθηκαν μαζί στα γενέθλια του Dave Chappelle που έγιναν στο TAO στη Νέα Υόρκη και έπειτα γύρω στις 2.30 το βράδυ έφυγαν με μαζί με άγνωστη κατεύθυνση.

Απ’ ότι φαίνεται η «Black Widow» ξεπέρασε πολύ γρήγορα τον χωρισμό της και η νέα σχέση της είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πολύ χαιρόμαστε είναι η αλήθεια!