Αυτός είναι ο πιο γρήγορος χωρισμός! Το διάσημο ζευγάρι τελείωσε τη σχέση του μετά από 5 μήνες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός είναι ο πιο γρήγορος χωρισμός! Το διάσημο ζευγάρι τελείωσε τη σχέση του μετά από 5 μήνες

Αν μη τι άλλο περιμέναμε ένα happy end

Απανωτά μας χτυπάνε τα σοκ με τους χωρισμούς του Hollywood και μπορεί ο Αύγουστος να τελειώνει, όμως για μας είναι ακόμη καλοκαίρι και δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τόσο αναπάντεχες ειδήσεις. Αυτή η συγκεκριμένη που μας ήρθε από την άλλη πλευρά τπυ Ατλαντικού, ήταν αρκετά σοκαριστική είναι αλήθεια, αφού περιμέναμε ένα πιο happy end.

Μόλις πέντε μήνες έχουν περάσει που οι δύο stars αρραβωνιάστηκαν και ξαφνικά ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να χωρίσουν. Μόνο τόσο κράτησε ο έρωτας τους; Ο Nick Viall και η Vanessa Grimaldi που ξάφνιασαν τους πάντες με τον ρομαντικό αρραβώνα τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς από εδώ και πέρα.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον κόσμο του Hollywood η είδηση του χωρισμού τους μιας και όλοι περίμεναν πως μετά από αυτήν την τόσο ρομαντική πρόταση θα παντρευόντουσαν πολύ σύντομα. Σου θυμίζουμε πως στο φινάλε της σειράς Bachelors που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ο Nick γονάτισε μπροστά στην Vanessa –χωρίς εκείνη να το γνωρίζει φυσικά- και της έκανε πρόταση γάμου.

438D969400000578 4823468 image a 12 1503672508830

Και όμως μετά από αυτό και αφού είχαν περάσει μόλις πέντε μήνες το ζευγάρι χώρισε. Φήμες αναφέρουν πως οι δυο τους το τελευταίο διάστημα δεν τα πήγαιναν πολύ καλά και αυτό είχε αντίκτυπο στη σχέση τους. «Είναι πολύ δύσκολο και για τους δυο μας, αλλά πρέπει να σας ανακοινώσουμε πως αποφασίσαμε να χωρίσουμε», ανέφερε σε κοινή δήλωση του στο E!News το –πρώην- ζευγάρι.

Κρίμα πάντως, ελπίζουμε να έγινε για καλό.