Την απιστία δεν τη συγχωρεί! Η star ξεκίνησε διαδικασίες διαζυγίου από τον σύζυγο της

Την απιστία δεν τη συγχωρεί! Η star ξεκίνησε διαδικασίες διαζυγίου από τον σύζυγο της

Από τον τρίτο στη σειρά

Την πρώτη φορά ο γάμος της απέτυχε, δοκίμασε δεύτερη απέτυχε ξανά και εκεί που λες ότι η τρίτη φορά θα είναι και η τυχερή μαθαίνεις πως ο σύζυγος σου σε απατά και γκρεμίζεται το σύμπαν γύρω σου. Αυτή ακριβώς είναι η κατάσταση που βιώνει το γνωστό μοντέλο, η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον τρίτο της σύζυγο.

Το 39χρονο πρώην μοντέλο πρέπει και πάλι να φτιάξει τη ζωή του από την αρχή, μετά τα νέα που έμαθε από τον ίδιο τον σύζυγο της, ο οποίος της αποκάλυψε πως την απατά με την νταντά των παιδιών τους. Όσο ανοιχτόμυαλος και να είσαι, το να ακούς κάτι τέτοιο ή να σου το λένε μπροστά σου είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Η Katie Price και ο σύζυγός της Kieran Hayler έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου και πολλές συγχωρεμένες παρασπονδίες αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στον γάμο τους και αυτό είναι οριστικό. Το 2014 εκείνος έκανε και πάλι κάποιες ατασθαλίες, με εκείνη να τον συγχωρεί, όμως αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Η ίδια η σταρ ανέφερε στη Sun πως στο παρελθόν τον είχε τσακώσει πολλές φορές να στέλνει περίεργα mails στη νταντά των παιδιών τους Nikki Brown, αλλά το μυαλό της δεν πήγε ποτέ στο άλλο άκρο.

4397A72E00000578 4826370 image m 117 1503782214541

Ο Kieran Hayler στην αρχή αρνήθηκε κάθε κατηγορία, αλλά στη συνέχεια της αποκάλυψε μόνος του την αλήθεια. Το διαζύγιο λοιπόν ήταν μονόδρομος και φυσικά η καλύτερη λύση.