Έγκυος και χωρισμένη; Αυτό πονάει πολύ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος και χωρισμένη; Αυτό πονάει πολύ

Δεν θα ηρεμήσει ποτέ αυτό το κορίτσι

Έχουμε πάρει πια απόφαση πως το Hollywood -ή μάλλον ο κόσμος του- έχει βάλει σκοπό να μας τρελάνει. Το καλοκαίρι δεν μας άφησε να ηρεμήσουμε και απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν θα γίνει ούτε και αυτόν τον μήνα. Ο Σεπτέμβριος μας υποδέχεται με την άσχημη είδηση και η αλήθεια είναι πως δεν θα θέλαμε και πολύ να βρισκόμαστε στην θέση της star.

Νέα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν θέλουν τη reality star να είναι 12 εβδομάδων έγκυος, αλλά και χωρισμένη από τον σύντροφο της. Αυτή η γυναίκα τελικά δεν θα ηρεμήσει ποτέ, μιας και τα χτυπήματα είναι απανωτά. Εκεί που περιμέναμε τον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς, τελικά μάλλον δεν θα γίνει.

Φαίνεται πως τελικά η Khloe Kardashian είναι καταδικασμένη να βρίσκει άντρες που δεν της ταιριάζουν ή απλά εκείνη βιάζεται υπέρ του δέοντος για γάμους και παιδιά με αποτέλεσμα οι σύντροφοι της να φεύγουν «τρέχοντας». Το όνειρο της Khloe να γίνει μαμά και να παντρευτεί φαίνεται πως μετατρέπεται σε εφιάλτης, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως περιμένει το παιδί του Tristan Thompson, χωρίς όμως τον μπασκετμπολίστα στη ζωή της.

khloe kardashian and tristan thompson lounge by pool gallery

Ισχύουν ή όχι θα το μάθουμε σύντομα!