Love is in the air: Justin Timberlake και Jessica Biel στην πιο τρυφερή τους στιγμή μέχρι σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Love is in the air: Justin Timberlake και Jessica Biel στην πιο τρυφερή τους στιγμή μέχρι σήμερα

Δικαιολογημένα είναι ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια

Εάν μας ζητούσε κάποιος να χαρακτηρίσουμε την Jessica Biel και τον Justin Timberlake σαν ζευγάρι, τότε σίγουρα θα λέγαμε πως είναι ένα από τα πιο χαμηλών τόνων ζευγάρια που έχουμε γνωρίσει. Δεν είναι φαν της πολλής δημοσιότητας, ενώ σπάνια κάνουν εμφανίσεις σε κοσμικές εκδηλώσεις (ή και μη).

Σίγουρα η τελευταία φορά που τους συναντήσαμε έξω μαζί ήταν αρκετούς μήνες πριν, όμως αυτή την φορά μας αντάμειψαν για το χρονικό διάστημα που έλειψαν με αυτήν την πρόσφατη έξοδο τους στο παιχνίδι τέννις μεταξύ Roger Federer και Feliciano Lopez. Ο Justin είναι φανατικός του τέννις και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην παρευρεθεί στο παιχνίδι αυτό.

Το διάσημο ζευγάρι έδωσε το παρών στο Arthur Ashe Stadium και φυσικά ο ενθουσιασμός μας όταν τους είδαμε μετά από τόσο καιρό ήταν πολύ μεγάλος. Και δεν ξέρουμε ποιανού από τους δυο ήταν φαν ο Justin, όμως έδειχνε να απολαμβάνει και να πανηγυρίζει τον κάθε πόντο που κέρδιζε.


Και κάπου μέσα σε όλον αυτόν τον χαμό γίναμε μάρτυρες και της πιο τρυφερής στιγμής του ζευγαριού. Ο Justin λατρεύει την σύζυγο του και μας το απέδειξε για μία ακόμη φορά, όταν και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί μπροστά σε όλον τον κόσμο. Εάν δεν είναι αυτό #couplegoals, τότε ποιοι είναι;

21291757 10209346670612959 1530036655 n