Είναι αυτή η νέα σύντροφος του star; Ζήλεψε λίγο την πρώην του ή είναι ιδέα μας;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτή η νέα σύντροφος του star; Ζήλεψε λίγο την πρώην του ή είναι ιδέα μας;

Τι προσπαθεί άραγε να κάνει;

Ένα ολόκληρο καλοκαίρι δεν έχουμε σταματήσει να μιλάμε για τον συγκεκριμένο star και την άτακτη ζωή ππου κάνει. Κάθε βράδυ απαθανατιζόταν με διαφορετική συνοδό, πιστέυοντας πως έτσι θα μπορούσε να κάνει την πρώην σύντροφο του να ζηλέψει και να γυρίσει πίσω σε εκείνον. Λάθος όμως, γιατί εκείνη όχι μόνο δεν γύρισε, αλλά δήλωσε δημόσια πως ο star πρέπει να έχει καποιου είδους ψυχολογικό πρόβλημα.

Και να σου πούμε κάτι; Θα μπορούσε πράγματι να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού η συμπεριφορά του έμοιαζε τουλάχιστον με 17χρονου νεαρού. Και αφού το καλοκαίρι δεν κατάφερε να πετύχει και πολλά, τώρα σκέφτηκε να ξαναδοκιμάσει με έναν άλλο τρόπο. Όπως ήδη γνωρίζεις η Kourtney Kardashian βρίσκεται αρκετούς μήνες τώρα σε σχέση με τον κατά πολύ νεότερο της Younes Bendjima, οπότε και ο Scott Disick σκέφτηκε να την εκδικηθεί με το ίδιο νόμισμα.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με το 19χρονο μοντέλο Lindsay Vrckovnik να περπατούν μαζί και να είναι ιδιαιτέρως κοντά. Θεωρεί προφανώς πως έτσι ίσως την κάνει να ζηλέψει, ωστόσο η Kourtney έχει δηλώσει πως δεν ξαναμπλέκει μαζί του. Scott, δεν θέλουμε να σε αγχώσουμε, αλλά ό,τι και να κάνεις η Kourtney απλά θα σε αγνοεί.

scott disick spotted with gorgeous mystery woman at same fair as kourtney kardashian younes awkward run in post