Επιτέλους! Η Kim Kardashian μιλάει για πρώτη φορά για την παρένθετη μητέρα και το τρίτο της παιδί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους! Η Kim Kardashian μιλάει για πρώτη φορά για την παρένθετη μητέρα και το τρίτο της παιδί

Καιρό το περιμέναμε

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορούν φήμες πως η Kim Kardashian και ο Kanye West τον Ιανουάριο του 2018 θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά, αφού η γυναίκα που έχουν ορίσει ως παρένθετη μητέρα είναι έγκυος. Δεν είναι κάτι καινούργιο βέβαια όλο αυτό , το γνωρίζαμε, απλά δεν γνωρίζαμε πως είναι όλα τόσο έτοιμα.

Θέλαμε ξεκάθαρες απαντήσεις και νομίζουμε πως πια τις έχουμε. Με μία λιτή δήλωση της η Kim Kardashian ξεκαθάρισε αρκετά το τοπίο. Η reality star έσπασε την σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά γι’ αυτό το θέμα και ανέφερε στο E! News: «Όταν θα είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε γι’ αυτό θα το κάνουμε».

Συνέχισε μάλιστα δηλώνοντας κάπως εκστασιασμένη με όλα αυτά που έχουν ακουστεί και έχουν κυκλοφορήσει και είπε: «Δεν έχουμε επιβεβαίώσει τίποτα από όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται. Θα σας ενημερώσω μόλις θα είμαστε έτοιμοι. Έχω δει και έχω ακούσει πολλά πράγματα και δεν επιβεβαιώνω τίποτα».

Μάλλον περισσότερο μας μπέρδεψε με αυτά, παρά μας ξεκαθάρισε. Αναμένουμε τις νέες πληροφορίες και δηλώσεις της οικογένειας λοιπόν.