Η αποκάλυψη του Brad Pitt σχετικά με την ζωή του, που δεν περιμέναμε να ακούσουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη του Brad Pitt σχετικά με την ζωή του, που δεν περιμέναμε να ακούσουμε

Και τον καταλαβαίνουμε απόλυτα

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από το διαζύγιο που συντάραξε τον κ΄’οσμο του Hollywood και όχι μόνο. Στις 15 Σεπτέμβρη η Angelina Jolie και ο Brad Pitt κλείνουν έναν χρόνο χωρισμένοι, αφήνοντας όμως πίσω τους πολλές όμορφες στιγμές ως ζευγάρι. Τον τελευταίο καιρό ακούγεται συνεχώς πως το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του και να είναι και πάλι μαζί.

Δεν ξέρουμε βέβαια κατά πόσο αυτές οι φήμες ευσταθούν, αφού έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα και δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από καμία πλευρά. Αντιθέτως ο Brad Pitt αποκάλυψε κάτι για την ζωή του και η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε κάτι τέτοιο από εκείνον. Ωστόσο να σου ξεκαθαρίσουμε πως τον καταλαβαίνουμε απόλυτα και είμαστε με το μέρος του.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του HollywoodLife, ο 53χρονος ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα πως δεν έχει προχωρήσει στην ζωή του, όχι γιατί δεν έχει βρει μία καλή ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή (θυμάσαι που όλοι τον θέλανε ζευγάρι με την Sienna Miller), αλλά γιατί φοβάται να ερωτευτεί ξανά μετά τον χωρισμό του με την Angelina Jolie.

Τα τινά λοιπόν είναι δύο: είτε ο γάμος του με την Angie τον σημάδεψε τόσο που δεν μπορεί να το ξεπεράσει με τίποτα, είτε σκέφτεται πως είναι απλά πολύ νωρίς για να προχωρήσει σε κάτι καινούργιο. Τον καταλαβαίνουμε απόλυτα, αλλά ελπίζουμε να ισχύει το δεύτερο σενάριο γιατί θέλουμε να τον δούμε και πάλι ευτυχισμένο.