Είναι επίσημο; Το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται για πρώτη φορά μαζί και δημιουργεί σκάνδαλο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι επίσημο; Το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται για πρώτη φορά μαζί και δημιουργεί σκάνδαλο

Αυτή η σχέση θα συζητηθεί

Για την ακρίβεια συζητιέται ήδη εδώ και αρκετό καιρό, αφού η γνωστή τραγουδίστρια σχεδόν ένα μήνα τώρα βγαίνει με νέο σύντροφο, ο οποίος μάλιστα είναι και παντρεμένος. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως αν αυτή η σχέση είναι αληθινή δεν θα αρέσει σε πολλούς μόλις ανακοινωθεί κι επίσημα.

Το διάσημο wanna be ζευγάρι απαθανατίζεται για πρώτη φορά μαζί σε κοινή θέα και αυτό μάλλον είναι ένα σκάνδαλο από μόνο του. Η Mel B που αυτό το διάστημα πηγαινοέρχεται στα δικαστήρια όπου εκδικάζεται η υπόθεση του διαζυγίου της με τον Stephen Belafonte, φαίνεται πως βρήκε και πάλι τον έρωτα, στα μάτια του 32χρονου αστυνομικού (και παντρεμένου) φίλου της.

Η τραγουδίστρια τον είχε καλέσει στο σπίτι της για φαγητό και καθώς βρισκόνταν στο τραπέζι, η μεγάλη κόρη της Mel B, Phoenix, τους απαθανάτισε μαζί σε μία φωτογραφία που ανέβασε στο snapchat της. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος φίλος της μαμά της, Ryan Lawrence, μένει στο σπίτι τους πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ η σύζυγος του παραμένει σπίτι τους μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει.

4417AB0E00000578 0 image a 111 1504997225639

Και αναρωτιόμαστε εκείνη δεν παρακολουθεί καθόλου τα tabloids και τα social media; Ο Ryan και η Mel δεν είχαν ειδωθεί ποτέ ξανά σε εξωτερικό χώρο μέχρι τώρα και παρά το γεγονός πως το φλερτ τους δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά, η φωτογραφία της 18χρονης μαρτυρά πολλά.